Insolventie of failliet

Uw vraag ons antwood– ICT en data veiligstellen –

Wij zijn gespecialiseerd in het veiligstellen van computerdata, e-mail, correspondentie en gehele administraties

De ICT van het bedrijf waar u als curator voor het eerst komt kan erg onoverzichtelijk over komen en kan u veel energie kosten om het te doorgronden. Wij hebben veel ervaring in de diversiteit van automatiseringsoplossingen en kunnen dan ook snel de voor u benodigde informatie verzorgen en veiligstellen.

De veiliggestelde informatie kunnen wij voor u

– Op afstand als origineel toegankelijk maken
Alle computersystemen van de failliet worden bij u op één werkplek toegankelijk gemaakt, alsof het hele serverpark bij u op het buro staat. Maar dan virtueel. U beschikt daarmee op afstand over de volledige ICT omgeving terwijl u toch de apparatuur, infrastructuur en beheer kunt afstoten.

– Aggegreren en doorzoekbaar maken
Informatie die verspreid over een aantal PC´s en servers staat is als geheel slecht toegankelijk. Hierdoor verliest het een belangrijk deel van zijn waarde. Wij verzamelen de data en stellen die geìndexeerd doorzoekbaar beschikbaar

– Herstel en reconstructie van administraties
Onbruikbare of ´defecte´ administraties, verlopen licenties, beschadigde bestanden, onleesbare backup. Veel oorzaken en excuses, maar geen werkende administratie. Met onze expertise op datagebied en boekhoudingen kunnen wij de administratie herstellen en reconstrueren.

– Analyse data, (e-mail) documenten en administraties –
Met onze technische kennis kunnen wij vragen omtrent het ontstaan van specifieke data en document beantwoorden zoals´wanneer is dit document gemaakt´ of  ´is dit een kopie of origineel´

Ook kunnen wij op de administratie van de failliet door een registeraccountant een boekhoudkundige quickscan laten verzorgen.