Reconstructie van administratie

reconstructie van administratie

Soms wordt u geconfronteerd met een onbruikbare of ‘defecte’ administratie. De programmatuur is weg, licenties zijn verlopen, bestanden beschadigd, gedeeltelijk leesbare backup. Veel oorzaken en excuses, maar geen werkende administratie.

Het herstel hiervan of het verkrijgen van toegang moet over het algemeen door de softwareontwikkelaar van de administratie gedaan worden. Dat kan duur zijn, lang duren of helemaal niet meer mogelijk omdat het pakket niet meer bestaat.

– Grootboek en dagboeken herstellen –

Met onze expertise op datagebied en boekhoudingen kunnen wij vaak tegen relatief geringe inspanning voor u een grootboek met crediteuren, debiteuren en de meest belangrijke dagboeken reconstrueren

U beschikt daarmee over een administratief inzicht gelijkwaardig aan de auditfiles zoals de belasting dienst deze verwacht.

– Herstelde e-mail bestanden –

Een andere service die wij u kunnen bieden is de herstel van e-mails en mailbestanden. Onder bepaalde condities is het mogelijk verwijderde e-mails weer terug te halen. Deze kunnen we combineren met de verzamelde e-mails van diverse gebruikers en mailboxen. Geïndexeerd beschikt u daarmee over de mogelijkheid om uw onderzoeken te verrichten.

– Gewiste hardeschijf hersteld –

Ook blijkt het af en toe nuttig te zijn om een gewiste harde schijf (of een deel daarvan) weer toegankelijk te maken. Vermoedens van actio pauliana kan hiermee aantoonbaar worden.